Heerlijke wijn voor elke gelegenheid

Exciting Wine is geboren uit de behoefte dat de wijn wereld wel een frisse wind kan gebruiken. Harry Lamers werkzaam in de IT wereld volgde de cursus Wine2Move. Als scriptie onderwerp heeft hij “de Nederlandse Wijn Handel” gekozen. Hij wilde graag meer weten over hoe wijn in Nederland aan de man wordt gebracht. Hoe consumenten hun wijn kiezen. Met de opgedane kennis en zijn liefde voor wijn, is de missie van Exciting Wine geworden het bereikbaar en begrijpbaar maken voor iedereen die dat wil in Nederland.

Daarom geloven wij bij Exciting Wine dat het kiezen van de juiste wijn makkelijker voor je wordt als je weet welke wijn bij welke gelegenheid past. Welke wijn voor welke gerecht geschikt is. Wat een wijn kost.

Daarom gaan wij u niet overvoeren met informatie zoals van welke druif een wijn is gemaakt. Hoe oud de druivenstokken zijn waar de druiven van een wijn aan opgeroeid zijn. Hoe lang een wijn op eiken houten vaten heeft gelegen, etc, etc.

Bij Exciting Wine hebben wij een overzichtelijk assortiment geselecteerd, dus geen 300 wijnen waaruit je moet kiezen. Want dan zie je de bomen door het bos niet meer. Daarom ~50 wijnen per seizoen.

Exciting Wine verkoopt wijnen die tussen de 5 en 15 euro kosten.

Hoewel dit standaard misschien klinkt is de aanpak van Exciting Wine alles behalve standaard.