Aanrader: “The New Wines Of Mount Etna”

An insider's Guide to the History and Rebirth of a Wine Region

Niet de vele spectaculaire foto’s en video van de uitbarsting van de vulkaan #Etna⛰️ deden me terug denken aan de vele keren dat ik #Sicilië heb bezocht. Het bericht van #Winlover Benjamin North Spencer @wordsnwine over zijn nieuwe boek “The New Wines of Mount Etna” was de reden. ⁠
Mijn voornemen de laatste keer dat ik in #Catania was om geregeld terug te keren naar dit mooie eiland voor een lang weekend, is er niet echt van gekomen. ⁠
Het is zo makkelijk, hop vrijdag het vliegtuig ✈️ in en maandag weer terug en binnen een paar uurtjes ben je voor een paar euro vanuit #Amsterdam of #Eindhoven naar #Catania gevlogen. Zit je met een lekker bordje eten
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>