Heerlijke wijn voor elke gelegenheid

Mari – 12 x 275ml

€29.95

Mari – 12 x 275ml

€29.95

In voorraad

Gelegenheid

Mari is een natuurlijke wijncocktail. De unieke mix van het Zuid-Amerikaanse Mate, kwaliteitsvolle Duitse Riesling en een shot vlierbloesemsiroop zorgen voor een unieke smaak. Meer nog, het natuurlijk stimulerend effect van Mate zorgt ervoor dat je tot in de late uurtjes kan blijven doorfeesten.

Mari – voor feestelijke nachten. Join the Lama.

Het Wijnhuis – “Join the Lama”

Wijnmaker Jan Matthias Klein van Weingut Staffelter hof werd in 2011 geïnspireerd om een nieuwe drank op basis van wijn te bedenken door de frisdrank “Club Mate”, welke populair was in de Duits club-scene.

Tijdens de oogst van 2011 kreeg Jan hulp van een vriend. Deze vriend zocht voor zijn studie aan de universiteit van Kaiserslautern een idee om als product te ontwikkelen. Jan had het idee en hij zocht partners om dit product te industrialiserend en in de markt te zetten. De samenwerking was een feit.

Wel al een product maar nog geen naam.  Onder de naam “What is my Name?” werd “MARI” geïntroduceerd en het publiek om hulp gevraagd bij het bedenken van een passende naam.  De naam “MARI” is een combinatie van de eerste twee letters van twee van de ingrediënten Mate en Riesling. Omdat Mate een thee is die zijn oorsprong kent in Zuid Amerika is de slagzin van “MARI” geworden “Join the Lama”.

Herkomst

Duitsland

Streek

Moezel

Wijnhuis

www.jointhelama.com

Kleur

Wit

Gelegenheid

Borrel / Feest

Alcoholpercentage

5,9%

Jaar

2013

Beoordelingen

Geen beoordelingen beschikbaar.

Beoordeling Toevoegen

MariII

Laat als eerste een beoordeling achter “Mari – 12 x 275ml”